Evenementen & Acties 2019-05-18T11:14:12+00:00

6-4-2019: vanaf heden doen wij stalling en aankoopkeuringen GRATIS.

Beste motorvriend(in)

Als de lente komt dan gaat ons motorsporthart sneller kloppen, Circuitschool Holland laat de winter achter zich en het seizoen 2019 gaat beginnen. De eerste zomerse zonnestralen zijn er en hopelijk krijgen we veel zon in de volgende maanden.

Dit jaar zijn we weer zeer goed vertegenwoordigd op TT-circuit Assen, we garanderen de meeste circuittijd voor het minste geld van alle organisaties in de Benelux voor 198€ 6x 20 min tracktime. prijs is incl. tijdwaarneming. Bij dubbel-day boeking betaal je geen 198€ maar 182.50€ per circuitdag (o.a. maandag 6 mei & dinsdag 7 mei 2019)

De cursus Xtra / Niv.1+ op het circuit is met begeleiding van ervaren instructeurs. Je krijgt theorieles na afloop van de sessie deze prijs is ook slechts 198€. We bieden deze cursus aan als een extra mooie service naar iedere motorrijder zodat het voor iedereen met een beetje of zonder ervaring toegankelijk is. Bij deze cursusgroep maken we zeer kleine groepjes en deze gaan we gedurende de dag naar kunde en snelheid indelen, zodat de snelle cursist ook echt progressie kan maken tijdens deze dag.

Beschikbare data Assen – Zandvoort 2019:


maandag 6 mei & dinsdag 7 mei

maandag 27 mei & dinsdag 28 mei (dinsdag 28 mei is een extra geluidsdag)

maandag 12 augustus  

woensdag 21 augustus (Circuitpark Zandvoort)

Kawasaki Benelux heeft Circuitschool Holland de beschikking gegeven over de Kawasaki ZX10RR-SE en ZX636R motoren, deze motoren kunnen door onze deelnemers getest worden op de events. Voor slechts 35€ kan jij op een van de circuitdagen deze ZX10SE of de ZX636R een sessie rijden. (max 1 sessie per event) Inschrijven via:

https://www.circuitschool.nl/kawasaki-test-ride

Ook dit jaar hebben we weer mooie buitenlandse events op de kalender staan, deze drie-daagse events zijn altijd op een vrijdag, zaterdag en een zondag.(of een maandag)  Er is motortransport mogelijk uiteraard met al je racespullen/kleding etc., kijk op www.circuitschool.nl voor alle beschikbare data en circuit’s . O.a. Aragon, Dijon, Pannoniaring, Misano & BRNO, kortom de Circuitschool is de leukste en de gezeligste Motorsportschool van de Benelux !!

Voor vragen kan je altijd mailen naar Peter@circuitschool.nl of bellen naar 0031(0) 652323839

Sportieve groet, Peter den Heijer en het gehele team van de Circuitschool Holland..