Inlevering voertuig en kosten 2019-10-25T09:23:36+00:00

Let op a.u.b. bij de meeste antwoord berichten komen in uwe spam-box en dan kan er vertraging oplopen, wij reageren meestal de zelfde dag nog. Lees vooral onderstaande gegevens en transportkosten. Lees ook de gegevens  en voorbeelden kenteken gegevens onder het formulier.

Inleveringen formulier



















Voorbeeld Kentekengegevens

zie geheel onderop onze inlevering formulier

kentekenkaart

VOORBEELD BOVEN: Bij het inleveren of verkopen van uwe voertuig zijn de eerste 4 getallen  van de tenaamstelling code document van belang.

Hier op de onderkant rechts het lange nummer is van belang.

BOVEN: Deze kaart is een kentekenbewijs (het oude papieren document) met in combinatie het formulier daarboven met die 4+5 getallen combinatie.

Oude Kentekenpapieren; het overschrijf document te samen met de andere kentekenformulier zijn met de aangegeven pijlen  meldcode en controle letter van belang. geeft nooit het voertuig af te samen met de kentekens zonder er zeker van te zijn dat het voertuig door de RDW is overgezet of van u naam is gehaald. indien het om bepaalde rede is dat het voertuig wel meegegeven word? Vraag dan om de RDW legitimatie (het bedrijfsvoorraadpas) naam (in dit geval BMS) bedrijf en erkenning nummer.

BOVEN: Deze oude papieren zijn nu nog geldig, maar indien er een kaart voor in de plaatst is afgegeven zoals bovenste foto. Mogen deze papieren niet meer gebruikt worden (dus in stukjes knippen en weg er mee).

indien geen vervanging: Staan de belangrijkste gegevens voor afmelden demontage of voor de overschrijving naar de naam van nieuwe eigenaar. Kenteken / Meldcode en de Controle letter.

 

Inlevering van een scooter of motorfiets voor demontage

Voor het voertuig welk gegevens wij nodig hebben staan boven aangegeven.

Belangrijk is dan ook het adres, woonplaats en telefoon nummer en mailadres voor de vrijwaring.

Voertuigen worden door ons van u naam gehaald en ontvangt hiervoor een vrijwaring.

Transport

Transport voor motorfietsen is gratis in NL. (o.v.b) Voorwaarde is wel dat het voertuig rollend moet zijn en niet op slot of met lekke bandenstaat en dat het geen chinees makelarij is.. Dus voor Chinese voertuigen vragen wij transportkosten en vrijwarings- kosten zie *

*

Gratis transport (o.v.b.*1-*5) voor enkel het merk brommer/scooter Amsterdam Diemen. Amstelveen. Purmerend: Aprilia. Peugeot. Kymco. Honda Piaggio. Suzuki Kawasaki. Yamaha.

*1 Voertuigen van voor 2009 gelde onze transportkosten  €15 van basis en €0,50 per kilometer heen en terug.

Transport van enkel onderdelen of frame zijn transportkosten als (*5). Deze kosten dienen wel vooraf te zijn overgemaakt op onze rekening na onderling overleg met u.

Ook hier gelden wel onze voorwaarde.

*2 Voertuig dient rollend te zijn en niet op slot.

*3 Indien op lekke banden of op slot wordt er €25 extra berekend hiervoor moet een tweede man meekomen dit moet ons vooraf zijn gemeld.

*4 Indien geen melding laten wij het voertuig staan en zult u opnieuw moeten voldoen voor een nieuwe afspraak en behouden wij de eerste aanbetaling ten vergoeding van zinloos inzet.

*5 Gratis vrijwaring en transport kosten *0

*6 Vaste regeling voor transportkosten en vrijwaren van enkel een frame met wielen €10,- en *1. €15 van basis en €0,50 per kilometer heen en terug.

*7 Aanbrengen en inleveren voertuig met volledige kenteken is gratis.

*8 Aanbrengen en inleveren voertuig ontbrekende papieren is vrijwaring €10,-