Inleveringsformulier van sloopvoertuig 2021-02-21T20:04:28+00:00

Let OP aub!! Zolang deze tekst hier staat is het geldig: Op dit moment hebben wij een innamen stop!.

Wij moeten eerst de ruim 100 voertuigen verwerken om weer plaats te hebben. En word er een verbouwing gedaan om meer demontages uit te voeren, sorry van het ongemak.

Bij de meeste antwoordberichten van ons komen in uwe spam-box en dan kan er vertraging oplopen, wij reageren meestal de zelfde dag nog. Lees vooral onderstaande gegevens en transportkosten. Lees ook de gegevens  en voorbeelden kenteken gegevens onder het formulier.

Inleveringen formulier.

U is eigenlijk wel verplicht om eerst deze link in te zien >>>> . Kosten

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Voorbeeld Kentekengegevens en zie link>  kosten en demontage

kentekenkaart

VOORBEELD : Bij het inleveren of verkopen van uwe voertuig zijn de eerste 4 + 5 getallen  van de tenaamstelling code document van belang.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier op de onderkant rechts het lange nummer is van belang.

Naast: Deze kaart is een kentekenbewijs (het oude papieren document) met in combinatie het formulier daarboven met die 4+5 getallen combinatie.

 

 

 

 

 

Onder op de Oude Kentekenpapieren; het overschrijf document te samen met de andere kentekenformulier zijn met de aangegeven pijlen  meldcode en controle letter van belang. geeft nooit het voertuig af te samen met de kentekens zonder er zeker van te zijn dat het voertuig door de RDW is overgezet of van u naam is gehaald. indien het om bepaalde rede is dat het voertuig wel meegegeven word? Vraag dan om de RDW legitimatie (het bedrijfsvoorraadpas) naam (in dit geval BMS) bedrijf en erkenning nummer.

 

BOVEN: Deze oude papieren zijn nu nog geldig, maar indien er een kaart voor in de plaatst is afgegeven zoals bovenste foto. Mogen deze papieren niet meer gebruikt worden (dus in stukjes knippen en weg er mee).

indien geen vervanging: Staan de belangrijkste gegevens voor afmelden demontage of voor de overschrijving naar de naam van nieuwe eigenaar. Kenteken / Meldcode en de Controle letter.

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven een voorbeeld van onze bedrijfserkenning van de RDW indien gewenst moet deze aan u getoond kunnen worden door die genen die het voertuig komt ophalen voor bevestiging eerlijke handelingen.

 

 

Zie>   Kosten en demontage