Inleveringsformulier van sloopvoertuig 2020-05-11T06:33:14+00:00

Let op a.u.b. bij de meeste antwoord berichten komen in uwe spam-box en dan kan er vertraging oplopen, wij reageren meestal de zelfde dag nog. Lees vooral onderstaande gegevens en transportkosten. Lees ook de gegevens  en voorbeelden kenteken gegevens onder het formulier.

Inleveringen formulier.

U is eigenlijk wel verplicht om eerst deze link in te zien >>>> . Kosten

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Voorbeeld Kentekengegevens en zie link>  kosten en demontage

kentekenkaart

VOORBEELD : Bij het inleveren of verkopen van uwe voertuig zijn de eerste 4 + 5 getallen  van de tenaamstelling code document van belang.

 

 

Hier op de onderkant rechts het lange nummer is van belang.

Naast: Deze kaart is een kentekenbewijs (het oude papieren document) met in combinatie het formulier daarboven met die 4+5 getallen combinatie.

 

 

Oude Kentekenpapieren; het overschrijf document te samen met de andere kentekenformulier zijn met de aangegeven pijlen  meldcode en controle letter van belang. geeft nooit het voertuig af te samen met de kentekens zonder er zeker van te zijn dat het voertuig door de RDW is overgezet of van u naam is gehaald. indien het om bepaalde rede is dat het voertuig wel meegegeven word? Vraag dan om de RDW legitimatie (het bedrijfsvoorraadpas) naam (in dit geval BMS) bedrijf en erkenning nummer.

BOVEN: Deze oude papieren zijn nu nog geldig, maar indien er een kaart voor in de plaatst is afgegeven zoals bovenste foto. Mogen deze papieren niet meer gebruikt worden (dus in stukjes knippen en weg er mee).

indien geen vervanging: Staan de belangrijkste gegevens voor afmelden demontage of voor de overschrijving naar de naam van nieuwe eigenaar. Kenteken / Meldcode en de Controle letter.

Zie>   Kosten en demontage