Inleveringsformulier sloopvoertuig 2024-06-11T07:20:16+00:00

Op dit moment dus nu! nemen wij geen scooters meer aan wij zijn VOL. Uitzondering wel is dat wij wel motorfietsen aannemen. Hiervoor is plaats gemaakt.

U is eigenlijk wel verplicht om eerst deze link in te zien druk op Transport C.Q Inlevering      

>>>>.    Kosten

Let op aub! Dit is een wederzijdse aangegane overeenkomst door te mailen.

U geeft hierbij aan met de mail dat u de voorwaarde van kosten heeft gelezen en is akkoord gegaan.
Belangrijk: U geeft met het invullen van de voertuiggegevens BMS de volmacht het voertuig in te nemen en te vrijwaren.
 Voertuiggegevens zijn bij de RDW als vernietiging ingang gezet en niet terug te draaien.
Na het invoeren is er geen spraken meer van ongedaan maken dit formulier of overeenkomst en kunnen niet ontbonden worden zonder tussenkomst van een rechter.  
Het voertuig is nu officieel eigendom van BMS bv.
Geschillen: indien nodig met ondersteuning van een juridische bureau in de handelsplaats van BMS bv. Purmerend.

Zie eerst de voorwaarden van kosten.

Indien het formulier is ingeleverd is u verder verplicht in te leveren, Kenteken vernietiging kan niet teruggedraaid worden.

 

Voorbeeld Kentekengegevens en zie link>  kosten en demontage

kentekenkaart

VOORBEELD : Bij het inleveren of verkopen van uwe voertuig zijn de eerste 4 + 5 getallen  van de tenaamstelling code document van belang.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier op de onderkant rechts het lange nummer is van belang.

Naast: Deze kaart is een kentekenbewijs (het oude papieren document) met in combinatie het formulier daarboven met die 4+5 getallen combinatie.

 

 

 

 

Onder op de Oude Kentekenpapieren; het overschrijf document te samen met de andere kentekenformulier zijn met de aangegeven pijlen  meldcode en controle letter van belang. geeft nooit het voertuig af te samen met de kentekens zonder er zeker van te zijn dat het voertuig door de RDW is overgezet of van u naam is gehaald. indien het om bepaalde rede is dat het voertuig wel meegegeven word? Vraag dan om de RDW legitimatie (het bedrijfsvoorraadpas) naam (in dit geval BMS) bedrijf en erkenning nummer.

 

BOVEN: Deze oude papieren zijn nu nog geldig, maar indien er een kaart voor in de plaatst is afgegeven zoals bovenste foto. Mogen deze papieren niet meer gebruikt worden (dus in stukjes knippen en weg er mee).  Indien geen vervanging: Staan de belangrijkste gegevens voor afmelden demontage of voor de overschrijving naar de naam van nieuwe eigenaar. Kenteken/ Meldcode en de Controle letter.

ONDER: Vraag wel om de bedrijfsvoorraadpas.  Het hier getoonde is een voorbeeld van onze bedrijfserkenning van de RDW. Indien gewenst moet deze aan u getoond kunnen worden door diegenen die het voertuig komt ophalen voor bevestiging eerlijke handelingen.  Zie onder een link naar demontagekosten

 

 

 

 

 

 

 

Zie>   Kosten en demontage