Verzendkosten webshop 2024-06-25T07:06:09+00:00

 

Uitleg onze verzendkosten in werkelijkheid

Helaas blijkt er nog steeds onbegrip betreffende verzenkosten, ik wil hierbij even een uitleg doen.
Dit zijn eigenlijk de werkelijke kosten voordat het pakket verzonden wordt door PostNL.

in tegenstelling andere berichten elders van postnl. Onze ervaring niet stuk geleverd/ niet nooit aangekomen / goede levertijd / juiste vermelding van afgeleverd product.  (ook ons belang).

Wij rekenen nu nog €9,20. Tot 10 kilo / 50/50/100 cm.
Wat mindervriendelijk, maar wel waar is NIET mee eens gewoon niets bij ons bestellen met verzenden, maar komen afhalen. maak een juiste keuzen bij invoeren van gegevens.

Verzendkosten €7,25 (postzegel).
Doos +- €3,- (inkoop).
Verpakkingsmateriaal +- €1,- (Inkoop).
Plakband +- €0,10 (inkoop).
Sticker +- €0,15 (inkoop).
Bewerking verpakking +- 10 minuten €10,- (personeel).
Transport naar POSTNL-depot +- €5,- (brandstof auto/ personeel).
Totaal €26,50 (werkelijke kant-en-klaar kosten). toch wij rekenen maar €9,20 dit zal zeker gezien de berichten hoger worden.

Om nu met zoveel mogelijk recycling materiaal te werken worden voor ons die kosten wat omlaag gebracht.
Toch als wij eigenlijk €13,50 gaan vragen is dat nog niet een zo gek, maar vinden nu €9,20 op dit moment netjes.
Het verhaal is dat meeste bedrijven hun verzendkosten terug bereken in het aangeboden product. Of door veel dezelfde producten in te kopen waardoor de winstmarge inkoop omlaag kan dat betreft alleen de nieuwe producten (en niet zo als wij ook gebruikt verkopen), maar de verkoopprijs hetzelfde blijft. Daarnaast zijn er veel transportbedrijven die concurrerend zijn klanten lokken met verzendkosten omlaag te doen, maar is die service er dan nog wel. er zullen best goede bijzitten, maar is niet onze ten gunsten.

Brievenbus pakketen: Een ramp als je pech hebt, veelal wordt het doorduwen omdat het er in moet. Hierdoor kan er zeker schade optreden ook past het meestal niet omdat er ook post of een krant in de brievenbus zit of te smal is, gaat het ernaast in de bus en zo niet? ja waar is die dan in een bus gedaan. Ook gebeurt het dat het een straat verder in de bus gedaan is omdat per ongeluk de adres voorbij is gereden, ook gebeurt het wel dat het huis adres verkeert staat vermeld, maar omdat het adres is beschadigt door het proberen is het dan ook onbekend. Terre dingen in de brievenbuspakket te versturen kan wel dat gaat op verzoek per mail en scheelt uiteraard in de kosten, maar is het u eigen risico vanaf dat wij het afgeleverd hebben en is er geen enkelen verantwoordelijkheid voor BMS, hoe te handelen leest u in onze voorwaarden. Wel versturen wij brievenbuspakketten, maar dan is het verantwoord en zit er een pakketzegel op zodat de vervoerder verplicht is op juiste afleveradres af te geven of notitie te maken dat het in de brievenbus is gedaan en is er ook een track & trage code.

Helaas moesten wij stoppen met de mogelijkheid van verzenden omdat continu mensen denken dat een benzinetank er ook door de brievenbus kan. gekkenwerk en stom.