Kosten Sloopscooters-transport 2024-01-28T08:05:56+00:00

Mocht er onduidelijkheden zijn kunt u vragenstellen via onze mail.

Wij halen niet op binnen verboden gebieden of anders gebieden waar wij niet mogen komen.. sterker nog zal in de toekomst niet meer kunnen.

Zelf brengen;

Scooter in het groen zijn van na 2012 zijn gratis van inleveringskosten, dan alleen €10,- vrijwaring en administratiekosten. 

 1. Bromfiets- Scooter 50cc:
 2. Inlevering op ons adres van voertuigen in het GROEN €20,- van voor t/m 2012 Inclusief vrijwaring/administratiekosten, NA! 2012 zijn de inleverkosten €10,- voor vrijwaring/ administratie kosten. Inlevering voertuig merk in het groen  gratis.
 3. Voertuigen in het groen: Aprilia. Beta. Derbi. Gilera. Honda. Hyosung. Italjet. Kymco.  Kawasaki.  Malaguti.  Peugeot. Piaggio.   Suzuki. SYM.   TGB. Tomos.  Vespa. Yamaha.
 4. Inlevering op ons adres van voertuigen in het ROOD    €35,- is Inclusief vrijwaring/ administratiekosten.
 5. Chinese voertuigen zijn helaas niet in merken meer te noemen daarom dus zo; alle merken die in het rood vermeld staan, zijn van Chinese makelij en kosten ons veelal het meest voor afvoer van milieu afval.

Ophaal kosten:

Aangaande BMS-regels Vanaf 01-01-2024.

Onze voorwaarden; Voertuigen dienen ons rollend aangeboden te worden, dus geen vastzittende remmen, sloten of lekken banden, zowel! Dient de eigenaar er zelf voor te zorgen dat het voertuig in onze bus gezet wordt.
Of anders komen er meer kosten bij voor een extra man €45,- (vooraf verplicht te melden).
Transport kosten Met uitzondering van transport zijn gresgebieden die niet zijn toegestaan.

 1. Transport in Purmerend basisbedrag  Merk in GROEN €35,- en/of ROOD €45,- Inclusief vrijwaring/ administratiekosten.
 2. Transport aangrenzend Purmerend voertuigen basisbedrag  Plus per kilometer vanaf basis en weer naar basis €0,75 per kilometer (inclusief energie, milieukosten, omzetbelasting, gegevens via routeplanner) boven op het inleveringsbedrag.
 3. Voertuigen in het groenAprilia. Beta. Derbi. Gilera. Honda. Hyosung. Italjet. Kymco.  Kawasaki.  Malaguti.  Peugeot. Piaggio.   Suzuki. SYM.   TGB. Tomos.  Vespa. Yamaha.
 4. Rood; Chinese voertuigen zijn helaas niet in merken meer aan te geven daarom zo; alle merken die niet in het groen vermeld staan zijn van Chinese makelij en kosten ons veelal het meest voor afvoer van milieu afval.

 

TRANSPORT EN INNAMEN MOTORFIETSVOERTUIGEN;

Door geheel Nederland is gratis inclusief vrijwaren.
Waaraan moet wel voldaan worden.
Voertuigen dienen rollend aangeboden te worden dus geen vastzittende remmen, sloten of lekken banden, zowel! Dient de eigenaar er zelf voor te zorgen dat het voertuig in de bus gezet wordt.
Of anders komen er wel kosten bij voor een extra man €60,- (vooraf verplicht te melden).
Voor inlevering aan ons adres op afspraak gelden geen kosten voor de inlevering.

DEMONTAGE DOEL:

In eerste instantie gebruiken wij het voertuig voor bijvoorbeeld, studieobject wij zijn een leerbedrijf met schoolstudie/ stagelopers.
Daarna voor verhandeling van de onderdelen.

 1. Indien geen volledige ingevulde inleveringformulier mogen wij niet eerder vrijwaren dan dat het voertuig is nagezien op gegevens in onze werkplaats. Denk u eraan dat het inleveren hieraan een verplichting zit, het transport of inlevering is overeenkomst ons beide en met de RDW.
 2. Het invoeren van het formulier is wettelijk een overeenkomst.
 3. U kunt desgewenst de vrijwaring ophalen of per mail ontvangen.
 4. Inlevering op ons adres is ook per direct een vrijwaring.
 5. Het vrijwaren betekend niet dat het voertuig meteen gedemonteerd wordt het blijft minimaal een maand in stalling staan.
 6. Voertuigen in het groenAprilia. Beta. Derbi. Gilera. Honda. Hyosung. Italjet. Kymco.  Kawasaki.  Malaguti.  Peugeot. Piaggio.   Suzuki. SYM.   TGB. Tomos.  Vespa. Yamaha.
 7. Chinese voertuigen zijn helaas niet in merken meer aan te geven daarom zo; alle slechte merken die niet in het groen vermeld staan zijn van Chinese makelij.

Dit is een link naar: inleveringformulier-voertuig