Kosten Sloopscooters-transport 2021-07-22T17:34:24+00:00

Kosteloos en gratis vrijwaring voor deze merken  Aprilia. Beta. Derbi. Gilera. Honda. Hyosung. Italjet. Kymco.  Kawasaki.  Malaguti.  Peugeot. Piaggio.   Suzuki. SYM.   TGB. Tomos.  Vespa. Yamaha. 

(voor Chinese merken zie onder)

Desgewenst op verzoek voor  gratis  Transport van sloopvoertuigen en alleen geldig voor voertuigen in het groen vermeld in Purmerend, Edam, Volendam, Broek in waterland, Oosthuizen, Beemster, De Rijp.

  • Voertuigen in het groen (In en om Purmerend is gratis ).
  • Er kan alleen opgehaald worden na het invullen van ons informatieformulier.
  • Transport is alleen geldig voor voertuigen die verplaatsbaar zijn dus controleer of het verzet kan worden. Indien vastzitten wielen? zonder hulp laat ik het staan.
  • Transpoortbetaling is alleen voor buiten Purmerend waarvan geen melding in het groen is, de betaling is in mailoverleg en moet vooraf zijn voldaan. van  onderranden het starttarief €15,- is inclusief vrijwaring. en €0,55 per kilometer buiten Purmerend vanaf het bedrijf en weer terug naar het bedrijf! volgens opgegeven kilometer via routeplanner.

LET OP! op ALLE chinezen merken, dus voertuig merken die niet in het groen staan vermeld!  reken wij kosten. Helaas zijn de milieukosten en verwijderingsbijdragen en wettelijke milieu eisen sterk toegenomen en zijn wij genoodzaakt onze diensten hiervoor aan te passen.  Let op Alleen voor de Chinese scootermerken en types  is INLEVERING op ons adres gewenst tegen betaling op Signaal 21-23. 1446wt. Purmerend. Inclusief de vrijwaring €50. (vijftig euro). Indien U er voor kiest dat het chinezen  voertuig moet worden opgehaald? Doen wij dit niet meer gratis en is ons starttarief €15.- €0,55 per kilometer en vrijwaring €10,- en is voorruitbetaling verplicht na bericht per mail. 

Kostenvoorwaarden voor chinezen voertuigen zijn :

  • Er kan alleen opgehaald worden na het invullen van informatieformulier.
  • Denk er aan dat hieraan een verplichting zit, het transport of inlevering is overeengekomen met de RDW. Het invoeren van vermelding is wettelijk een overeenkomst.
  • Betaling (na mail overleg) vooraf te voldoen
  • Transport is inclusief  die €50,- voor  Chinese voertuigen. Starttarief €15,- (is inclusief een vrijwaring) Plus €0,55 per kilometer heen en terug basis berekend volgens ANWB routeplanner .

zie inlevering-voertuig